Ολυμπιακός: Οι νέοι… Μαντί Καμάρα του Θρύλου (vids)

Ολυμπιακός: Οι νέοι… Μαντί Καμάρα του Θρύλου (vids)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα και to10.gr παρουσιάζει τα δυο «διαμάντια» των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Τόμας Βατσλίκ, προχώρησε και στην επισημοποίηση των συμφωνιών με δυο ακόμη ποδοσφαιριστές που αποτελούν το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου. Ο λόγος για τους Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα, οι οποίοι υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και ανακοινώθηκαν και τυπικά, με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει δυο μεγάλες «κλοπές» και να έχει στο ρόστερ του δυο από τα σπουδαιότερα ταλέντα της γενιάς τους.

Οι δυο Αφρικανοί είναι project που πιστεύουν πολύ στο λιμάνι, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κατ’ιδίαν άποψη για τον Μπα, αφού ήταν στην προετοιμασία στην Αυστρία, κλέβοντας την παράσταση. Γενικότερα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αναφερθεί με πολύ καλά λόγια για αυτές τις δυο προσθήκες, ενώ τον Μπα, τον υπολογίζει για τρίτο φορ στην ιεραρχία των επιθετικών μέχρι να επιστρέψει από τον τραυματισμό στον ώμο ο Τικίνιο.

To10.gr λοιπόν με αφορμή την επισημοποίηση των deal με Καμαρά και Μπα, παρουσιάζει τους δυο Αφρικανούς που μπορούν να εξελιχθούν σε νέες περιπτώσεις «Μαντί Καμαρά» και να εκτοξεύσουν την αξία τους.

Αγκιμπού Καμαρά: Ένας «χρυσός» winger

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι μια από τις μεγαλύτερες «κλοπές» των τελευταίων ετών, με τον Ολυμπιακό να τον αποκτάει ως ελεύθερο από τη Λιλ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού είναι ήδη διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έκανε ντεμπούτο στο ματς κυπέλλου της Λιλ με την Ντιζόν (10/2) τη φετινή σεζόν. Μάλιστα ο Καμαρά σκόραρε μόλις στο 15΄ εκείνου του ματς, κερδίζοντας τα εγκώμια του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Εκτός από την πρώτη ομάδα της Λιλ όπου προπονιούνταν καθ’όλη σχεδόν τη διάρκεια της σεζόν, ο 20χρονος είχε πολλές συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα της. Μάλιστα στη Γαλλία έλεγαν πως το γεγονός ότι οι «λιλουά» πήραν το πρωτάθλημα δεν ήταν ο ανασταλτικός παράγοντας για τον λίγο χρόνο συμμετοχής, αλλά το ότι δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του. Πρόκειται για μια περίπτωση όπου στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους για την απόκτηση του, ενώ θα πάρει όπως και ο Μπα τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα στο άμεσο μέλλον.

Αλγκασίμ Μπα: Ένα 10αρι που παίζει και φορ

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε έξυπνα και απέκτησε έναν παίκτη που μπορεί σε λίγο καιρό να είναι βασικός και να κάνει τη διαφορά στο λιμάνι. Οι Ερυθρόλευκοι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους ένα ακόμα «διαμαντάκι», με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του για αυτό και τον πήρε στην Αυστρία.

Πρόκειται εξάλλου για τον αρχηγό της Εθνικής Κ19 της Γουινέας. Και αρχηγό της ομάδας Κ17, που έφτασε στον τελικό του Κόπα Αφρικα Νέων το 2019, με τον ίδιο να κερδίζει θέση στην κορυφαία 11άδα του τουρνουά, αγωνιζόμενος ως 10άρι. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως είναι οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Μίλαν και Γάνδη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ