«Ο Τιάγκο Σίλβα φεύγει από τον Ολυμπιακό και πάει στην Γκιμαράες»

«Ο Τιάγκο Σίλβα φεύγει από τον Ολυμπιακό και πάει στην Γκιμαράες»

Δημοσίευμα στην Πορτογαλία αναφέρει ότι Ολυμπιακός και Τιάγκο Σίλβα συμφώνησαν για την αποδέσμευση του, προκειμένου αυτός να πάει ως ελεύθερος στην Γκιμαράες.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για εξτρέμ και στην Πορτογαλία γράφουν εδώ και 2-3 μέρες πως ο μεγάλος στόχος των ερυθρόλευκων είναι ο Μάρκους Έντουαρντς.

Συγκεκριμένα, στην Ιβηρική κάνουν λόγο για επαφές του Ολυμπιακού με την Γκιμαράες για τον παίκτη, ενώ στα πλαίσια των συζητήσεων έχουν πέσει και τα ονόματα των Πέπε και Τιάγκο Σίλβα που δεν φαίνεται να υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Guimaraesdigital», Ολυμπιακός και Τιάγκο Σίλβα συμφώνησαν στην αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, προκειμένου αυτός να πάει ως ελεύθερος στην Βιτόρια Γκιμαράες, χωρίς όμως να γίνεται κάποια αναφορά στον Πέπε.

Στο δημοσίευμα βέβαια δεν αναφέρεται καθόλου και η μεταγραφή του Άγγλου εξτρέμ στους Πειραιώτες, ωστόσο τονίζεται ότι οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με τον μέσο από την Πορτογαλία για να αποχωρήσει. Το συγκεκριμένο σενάριο των Πορτογάλων ενισχύει τη φημολογία ότι αυτός και ο Πέπε θα παραχωρηθούν στην Γκιμαράες προκειμένου ο Έντουαρντς να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ