Καλημέρες, μπηχτές και απειλές από τον Κυριάκο

Καλημέρες, μπηχτές και απειλές από τον Κυριάκο

Ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος ανέβασε μήνυμα στο Facebook με μπηχτές αλλά και απειλές, αναφέροντας «τον ΠΑΟΚ θα τον βρίσκετε μπροστά σας».

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος ανέβασε μήνυμα στο facebook, με το οποίο αφήνει μπηχτές για ομάδα του παλιού «συνασπισμού» αλλά και απειλές με την ατάκα «τον ΠΑΟΚ θα τον βρίσκετε μπροστά σας». Μάλιστα ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρεται και στην πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου της σούπερ λίγκα, Μαρία Σκολαρίκη, όπως επίσης στον διαιτητή Αρετόπουλο αλλά και τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Κυριάκος αφήνει αιχμές και για την εφημερίδα Live Sport, χωρίς όμως να την κατονομάζει. Ωστόσο είναι προφανές ότι «φωτογραφίζει» την συγκεκριμένη εφημερίδα όταν κάνει λόγο για «αθλητική εφημερίδα με τη νέα ιδιοκτησία».

Είναι επίσης προφανές από την τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πως τα μηνύματα προς την ΑΕΚ συνεχίζονται με αμείωτη μάλιστα ένταση και είναι μηνύματα που αποδεικνύουν ξεκάθαρα την «ψύχρα» που επικρατεί στις σχέσεις των δύο ομάδων. Το «γυαλί» βέβαια έχει ραγίσει εδώ και καιρό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις και όσο πλησιάζει η μέρα για το ντέρμπι των δικέφαλων στην Τούμπα, ανεβαίνει και η ένταση από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Το μήνυμα του Κυριάκου στο Facebook:

«Καλημέρα και ψυχραιμία!

Καλημέρα σε καινούργιους και παλιούς «συνασπισμούς», σε φίλους, «φίλους» και αντιπάλους…

Καλημέρα κα Σκολαρίκη και προϊστάμενοι, κε Αρετόπουλε, αγαπητέ Όσκαρ, φαβορί και αουτσάιντερ…

Καλημέρα από τον ΠΑΟΚ που θα βρίσκετε μπροστά σας πιο δυνατό με κάθε χτύπημα που επιχειρείτε να του δώσετε…

Δεν αξίζετε καμιά προσπάθεια να μιλήσουμε στη γλώσσα σας. Δεν αξίζετε καμιά προσπάθεια να σας μιλήσουμε.

Τα λέτε όλα τόσα χρόνια και ειδικά φέτος μόνοι σας. Μας κάνατε το καλό να μείνουμε μόνοι μας. Μας είναι αρκετό.

Καλημέρα στο κοινό που διαβάζει μόνο τίτλους γιατί του κρύβουν το υπόλοιπο κείμενο.

Καλημέρα στους φιλάθλους της…Σερβέτ και της Ξαμάξ, στους διοργανωτές του πρωταθλήματος Ελβετίας, στους υποκριτές με τα κροκοδείλια δάκρυα.

Εδώ είμαστε, καλημέρα και ψυχραιμία!

Το ξαναλέω. Εδώ είμαστε! Πείτε εσείς τώρα τα δικά σας πάλι…

ΥΓ: Για όσους δεν κατάλαβαν…Εξαιρετικό πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας με τη νέα ιδιοκτησία. Και τι ωραίος συνδυασμός χρωμάτων!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ