Σε απολογία ο φροντιστής του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στην Τρίπολη

Σε απολογία ο φροντιστής του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στην Τρίπολη

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Superleagueόργανο κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 9/3 και ώρα 16:00 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 24η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, ο φροντιστής του δικεφάλου κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο πρόσφατο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά: Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων […]

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Superleagueόργανο κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 9/3 και ώρα 16:00 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 24η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο φροντιστής του δικεφάλου κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο πρόσφατο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, σε συνδυασμό με τα άρθρα 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12 περ. α΄, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ