Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Λαλάκη εσύ τους δουλεύεις χρόνια. Απο ότι φαίνεται σε δουλεύουν όμως και αυτοί
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Σε απολογία ο φροντιστής του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στην Τρίπολη

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Superleagueόργανο κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 9/3 και ώρα 16:00 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 24η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, ο φροντιστής του δικεφάλου κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο πρόσφατο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά: Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων […]

Σε απολογία ο φροντιστής του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στην Τρίπολη | to10.gr

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Superleagueόργανο κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 9/3 και ώρα 16:00 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 24η αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, ο φροντιστής του δικεφάλου κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο πρόσφατο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, σε συνδυασμό με τα άρθρα 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12 περ. α΄, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από