Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού βράβευσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid&pics)

Ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» συμπληρώνει 11 χρόνια στην ηγεσία του Συλλόγου και οι δόξες των Πειραιωτών τον τίμησαν για την προσφορά του.

Έντεκα χρόνια στην ηγεσία του Ολυμπιακού έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και επί των ημερών του, ο Σύλλογος έχει κυριαρχήσει παντού.

Με αυτή την αφορμή, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού βράβευσε τον ηγέτη των «ερυθρολεύκων», πριν από την έναρξη του φιλικού με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τα μέλη του συνδέσμου παρέδωσαν μία Χρυσή Μπάλα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ευχαριστώντας τον για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα.

O Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την ΠΑΕ μετά από μία από τις δύσκολες σεζόν της ιστορίας της και δεν δίστασε να δαπανήσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην ελίτ της Ευρώπης και να τον καταστήσει μόνιμο πρωταθλητή στην Ελλάδα.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει διαλύσει τον εγχώριο ανταγωνισμό και έχει βάλει πλώρη για την ευρωπαϊκή καταξίωση, που την κατακτά κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ.

Ο Ολυμπιακός γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα, έχει ένα ρόστερ που παραπέμπει στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και έχει αποκτήσει υποδομές που ζηλεύουν όλοι οι αντίπαλοι του στην Ελλάδα.

Για αυτό άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» παλαίμαχοι βράβευσαν τον ηγέτη του Συλλόγου, ο οποίος έχει πολύπλευρή προσφορά και στην πόλη του Πειραιά και όχι μόνο.

Το Σύνδεσμο εκπροσώπησαν μετά του προέδρου Γιώργου Δαρίβα, οι Γιάννης Γκαϊτατζής, Θανάσης Αγγελής, Αντώνης Γλύκας, Γιώργος Βαΐτσης, Ανδρέας Μπονόβας, Χρήστος Καλτσάς, Νίκος Μαριόλης, Γιώργος Κωττάκης, Παναγιώτης Κελεσίδης και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Δείτε εικόνες από τη βράβευση του ηγέτη του Ολυμπιακού:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ