Πρόεδρος Λας Πάλμας για Αραούχο: «Αν δεν τον πωλούσαμε τώρα, θα ήταν αδύνατο να τον πουλήσουμε αργότερα»

Πρόεδρος Λας Πάλμας για Αραούχο: «Αν δεν τον πωλούσαμε τώρα, θα ήταν αδύνατο να τον πουλήσουμε αργότερα»

Ο πρόεδρος της Λας Παλμάς, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, λέγοντας πως αυτή η κίνηση ήταν αναπόφευκτη για τον ισπανικό σύλλογο.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να λογίζεται ο Σέρχιο Αραούχο, με τον Αργεντίνο να βρίσκεται από χθες (14/7) στην Ελλάδα με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, ώστε να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στην ομάδα.

Στην Λας Πάλμας αποδείχθηκαν και πάλι σκληροί διαπραγματευτές, ωστόσο στο τέλος είπαν το πολυπόθητο «ναι» στην ελληνική ομάδα. Η αποχώρηση του Αραούχο δεν άρεσε στους οπαδούς των Ισπανών, καθώς ο «Τσίνο» ήταν βασικό στέλεχος του ρόστερ.

Ο πρόεδρος των νησιωτών, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της καμπάνιας για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε και στον Αργεντινό επιθετικό. Τόνισε πως η απόφαση για να του παραχωρηθεί η ελευθέρας ήταν οικονομική, καθώς αν δεν τον παραχωρούσαν τώρα, δεν θα το έκαναν ποτέ, διότι το συμβόλαιο του θα έληγε το επόμενο καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή ο Αραούχο δεν έχει πουληθεί. Δεν έχει υπογράψει ακόμα με την ΑΕΚ αλλά θα το κάνει σήμερα και θα ανακοινωθεί το απόγευμα. Η Λας Πάλμας δεν αποτελεί εξαίρεση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την σταθερότητα του κλαμπ. Αντέξαμε το συμβόλαιο του Αραούχο όσο περισσότερο μπορούσαμε. Αν δεν τον πωλούσαμε τώρα θα ήταν αδύνατο να τον πουλήσουμε αργότερα με μόλις έναν χρόνο συμβόλαιο να απομένει. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Αραούχο ήταν κομβικός αλλά έπρεπε να διαλέξουμε. Ή θα μέναμε με τον Σέργιο ή θα κάναμε μεταγραφές.

Το λογικό θα ήταν να μείνει για πάντα. Ο παίκτης όμως πουλήθηκε για 1,5εκατ. ευρώ. Το συνολικό όμως όφελος που θα έχει η Λας Πάλμας από την αποχώρηση του Αραούχο θα είναι 6εκατ. ευρώ και με αυτά τα χρήματα θα φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε. Θέλω να ευχηθώ στον παίκτη το καλύτερο για την καριέρα. Ίσως να σκεφτόμαστε ότι θα επιστρέψει σε δύο χρόνια αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το παρόν. Ήταν μια τραυματική απόφαση για εμάς». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ