Επανέρχεται για τον Σαραρά της Αλ Ράμτα η ΑΕΚ!

Επανέρχεται για τον Σαραρά της Αλ Ράμτα η ΑΕΚ!

Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ φαίνεται πως υπάρχει το όνομα του 23χρονου μέσου της Αλ Ράμτα, Μοχάμεντ «Σαραρά» Αμπού Ζράικ.

Με βάση το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Άλ- Ραι, η ΑΕΚ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον 23χρονο μέσο της Αλ Ράμτα από την Ιορδανία, τον Σαραρά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Σαραρά από τους πολλούς παίκτες που επιθυμούν να φύγουν από την Αλ Ράμτα. Είναι ο πρώτος σκόρερ και «αστέρι» της ομάδας από την Ιορδανία, μαζί με τον κεντρικό αμυντικό της Χαντί Αλ Χουράνι και αμφότεροι θεωρούνται «προς αποχώρηση».

Υπενθυμίζεται πως το 2019, η ΑΕΚ είχε αποπειραθεί να ξαναπάρει τον Σαραρά. Τότε, η Ένωση θεωρούσε «τελειωμένη υπόθεση» την μεταγραφή του Ιορδανού άσου στην ομάδα, ωστόσο δεν είχε ολοκληρωθεί.

Ο Μοχάμεντ Αμπού Ζράικ όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ιορδανίας από το 2019, την οποία μάλιστα τότε είχε αφήσει για λίγο, προκειμένου να ταξιδέψει στη χώρα μας για χάρη της Ένωσης.

Οι λεπτομέρειες τότε της μεταγραφής έκαναν λόγο για τετραετές συμβόλαιο, ωστόσο ο 23χρονος παίκτης δεν είχε υπογράψει.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το εάν η ΑΕΚ θα επανέλθει για τον Σαραρά με νέα πρόταση και το αν τα διοικητικά στελέχη της ομάδας θα μπουν στην διαδικασία των εκ νέου διαπραγματεύσεων με την «Ένωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ