Παναθηναϊκός : Αναβολή μιας εβδομάδας για Βέμερ

Παναθηναϊκός : Αναβολή μιας εβδομάδας για Βέμερ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε και πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα στο κρίσιμο θέμα του Γενς Βέμερ. Θα γίνει προσπάθεια να τα βρει με τον παίκτη.

Νέα παράταση στο… θρίλερ της υπόθεσης του Γενς Βέμερ, η οποία πήρε αναβολή μιας εβδομάδας, σύμφωνα με την απόφαση του προέδρου του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου πρότεινε αναβολή μόλις οι δύο πλευρές μπήκαν στην αίθουσα, με τη διαδικασία να διακόπτεται προκειμένου να τα πουν οι δύο πλευρές.

Έπειτα από κουβέντα των δικηγόρων, η πλευρά του Βέμερ δέχτηκε την αναβολή μέχρι την άλλη Τετάρτη (μία εβδομάδα), με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να συναινεί στο αίτημα της πλευράς του Γερμανού.

Τι ήταν αυτό; Πως αν την άλλη Τετάρτη γίνει νέα συζήτηση και ο Βέμερ δεν δεχτεί τον διακανονισμό που του προτείνει ο Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως ποσού, τότε οι πράσινοι δεν θα ζητήσουν άλλη αναβολή και θα εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση. Αίτημα που έκανε δεκτό ο Παναθηναϊκός.

Επί της ουσίας, μετά και απ’ αυτή την εξέλιξη, είτε οι δύο πλευρές θα τα βρουν εξωδικαστικά, είτε την άλλη Τετάρτη θα εκδικαστεί οριστικά η υπόθεση και θα έχουμε απόφαση.

Αναβολή υπήρξε και στην υπόθεση Τελάντερ, όπως αναμενόταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ