Πάει Ισραήλ και για δεύτερη γνώμη ο Άλτμαν

Πάει Ισραήλ και για δεύτερη γνώμη ο Άλτμαν

Ο Ισραηλινός μέσος του Παναθηναϊκού, Όμρι Άλταμ ανέβαλε το χειρουργείο και θα πάει στο Ισραήλ για να πάρει και δεύτερη γνώμη για τον τραυματισμό του.

Ο Ισραηλινός μέσος του Παναθηναϊκού,  Όμρι Άλτμαν στάθηκε άτυχος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στο φινάλε του παιχνιδιού, ωστόσο δεν πρόκειται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του. Ο Άλτμαν ζήτησε και πήρε άδεια από τους πράσινους να μεταβεί στην πατρίδα του για να πάρει και μια δεύτερη γνώμη και πιο συγκεκριμένα από τον γιατρό της Χάποελ Τελ Αβίβ τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την θητεία του στην συγκεκριμένη ομάδα.

Ο Άλτμαν θεωρεί πως υπάρχουν πιθανότητες να αποφύγει το χειρουργείο και γι’ αυτό το λόγο ζήτησε άδεια από τον Παναθηναϊκό για να πάει στην πατρίδα του για μια δεύτερη ιατρική γνώμη. Μόλις θα επιστρέψει στην Ελλάδα θα συζητήσει ξανά με το ιατρικό επιτελείο των πράσινων αν και θα πρέπει να σημειωθεί πως η απόφαση των γιατρών για χειρουργική επέμβαση δεν αναμένεται να αλλάξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ