Θετικό τέστ του ΟΦΗ με την Άντερλεχτ (1-1)

Θετικό τέστ του ΟΦΗ με την Άντερλεχτ (1-1)

Θετική ήταν η εικόνα των Κρητικών στο δεύτερο τους φιλικό απέναντι στην Άντερλεχτ εν όψει της νέας σεζόν.

Αρκετά ευχαριστημένος θα πρέπει να είναι ο Νίκος Νιόπλιας μετά το δεύτερο φιλικό του ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους με την Άντερλεχτ , καθώς το τελικό αποτέλεσμα ηταν 1-1 με με τον ΟΦΗ να παρουσιάζει θετικό πρόσωπο κατά διαστήματα.

Ο ΟΦΗ τα πήγε πολύ καλά με την Άντερλεχτ, η οποία σίγουρα είναι μια ομάδα πιο ισχυρή από αυτόν. Ωστόσο έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι και η εμφάνισης της ομάδας άφησε ικανοποιημένο τον Νίκο Νιόπλια. Οι Κρητικοί βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους και έχουν δείξει πολύ θετικά δείγματα μέχρι στιγμής. Από την άλλη η Άντερλεχτ, η οποία ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της σε δέκα μέρες δεν έδειξε να πείθει με την απόδοση της.

Στο πρώτο ημίχρονο η βροχή που έπεφτε δεν βοήθησε τις ομάδες να βρουν ρυθμό και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς. Ειδικά μέχρι τα πρώτα 20 λεπτά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και εντελώς αναγνωριστικό.

Ο ΟΦΗ έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει στο 29’ με το πολύ καλό σουτ του Ντε Γκούζμαν να φεύγει λίγο άουτ, ενώ είχε μία καλή στιγμή και στο 43’ με τον Καστάνιος να βγαίνει μόνος του τετ α τετ και τον τερματοφύλακα της Άντερλεχτ να έχει «απάντηση».

Στο δεύτερο ημιχρονο έπεσε αρκετά ο ρυθμός και σε μια ανύποπτη στιγμή οι Βέλγοι προηγήθηκαν στο 63 λεπτό με τον Ντάουντα πλάτη της άμυνα τους ΟΦΗ.

Ο Κοροβέσης ήταν αρκετά καλός, έχοντας πολύ σημαντική επίδραση στο παιχνίδι του ΟΦΗ. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-1 στο 81 λεπτό με πλασέ από το ύψος της περιοχής μετά από όμορφο γύρισμα του Μαρινάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Νίκος Νιόπλιας  επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Βάτερμαν, με την αμυντική τετράδα από αριστερά προς τα δεξιά να αποτελείται από τους Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Βούρο και Ουές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Νιόπλιας δοκίμασε μία εντελώς διαφορετική και πειραματική ενδεκάδα, με σχηματισμό 4-3-3. Ο Σωτηρίου ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μαρινάκης δεξιά και Λυμπεράκης αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Πασαλίδης και Γιαννούλης.

Στη μεσαία γραμμή έπαιξε ο Μπαλογιάννης, ο Ουές και ο Κοροβέσης, ενώ στην επίθεση ως εξτρέμ αγωνίστηκαν οι Γρίβας και Στάρτζεον. Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Νοικοκυράκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ