Τι λένε στη Νάπολι για Καμαρά και Λυκογιάννη

Τι λένε στη Νάπολι για Καμαρά και Λυκογιάννη

Στο προσκήνιο για την ομάδα του Μανωλά, πρώην και νυν Ερυθρόλευκος

Η Νάπολι βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ και ενός κεντρικού μέσου για τη νέα σεζόν και φαίνεται να έχει στο στόχαστρο της έναν νυν και έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στην Ιταλία αναφέρουν ότι οι παρτενοπέι έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή τον Μαντί Καμαρά, όμως δεν είναι τόσο εφικτή η περίπτωση του, ενώ εκτός από τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού κοιτάζει και τον Ελβετό μέσο της Γκλάντμπαχ, Ζακάρια.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θέλει έναν box to box μέσο και οι δυο ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που έχει ξεχωρίσει. Ο Καμαρά είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση όπως τονίζουν στην Ιταλία, διότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 20 εκατ. ευρώ για αυτό και η Νάπολι δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη κρούση. Εκτός από τους Καμαρά και Ζακάρια που είναι στην κορυφή της λίστας ο Σπαλέτι έχει υπόψιν του και τους Ναντέζ και Ναϊνγκολάν.

Όσον αφορά τον αριστερό μπακ, ο Ιταλός τεχνικός έχει δυο παίκτες στη λίστα του προς το παρόν και ο ένας είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης που ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Κάλιαρι και απασχολεί τους παρτενοπέι, που όμως έχουν ως πρώτη επιλογή την απόκτηση του Έμερσον Παλμιέρι. Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ιταλός είναι ο παίκτης που θα απασχολήσει τη Νάπολι και ήδη φέρεται να έχει κάνει κρούση στην Τσέλσι, όμως εφόσον δεν καταφέρει να τον αποκτήσει θα πάει στην εναλλακτική της που είναι ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ