Στην Κροτόνε με 1,2 εκ. ευρώ ο Νεντελτσιάρου!

Στην Κροτόνε με 1,2 εκ. ευρώ ο Νεντελτσιάρου!

Σπουδαίο deal για την ΑΕΚ που πούλησε τον Ρουμάνο στόπερ και φουλάρει για αμυντικό ηγέτη

Μια σούπερ συμφωνία έκλεισε η ΑΕΚ, καθώς η Ένωση έδωσε τα χέρια με την Κροτόνε για την παραχώρηση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου! Ο Δικέφαλος έχει φτάσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ιταλική ομάδα για την πώληση του διεθνή Ρουμάνου κεντρικού αμυντικού, με ένα ποσό που αγγίζει με τα μπόνους τα 2 εκ. ευρώ!

Για την ακρίβεια, η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της 1,200,000 συν 500.000 ευρώ μπόνους ανόδου! Μάλιστα ο Νεντελτσιάρου βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, γι’ αυτόν τον λόγο απουσιάζει και από την σημερινή προπόνηση στα Σπάτα!

Μιλάμε όπως γίνεται αντιληπτό για μια εξαιρετική συμφωνία, που φέρνει ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΑΕΚ και παράλληλα ανοίγει τον δρόμο για να αποκτηθεί ο στόπερ-ηγέτης που αναζητά ο Δικέφαλος. Ο Νεντελτσιάρου δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και πουλήθηκε σχεδόν με τα τετραπλάσια χρήματα σε σχέση με εκείνα που αποκτήθηκε!

Από τη στιγμή που θα κλείσει η συμφωνία η Ένωση θα φουλάρει για κεντρικό αμυντικό, με το όνομα του Ογκνιέν Βράνιες να έχει πέσει εκ νέου στο τραπέζι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ