«Μπλόκαρε» το αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω της παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ

«Μπλόκαρε» το αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω της παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την Αστυνομία αυτή την ώρα κλειστή είναι η διασταύρωση Αεροδρομίου με Γεωργικής σχολής στη Θεσσαλονίκη λόγω της παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οι κινητοποιήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με αφορμή την άδικη όπως την χαρακτηρίζουν τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα τους για τα γεγονότα της Τούμπα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η οπαδοί του Δικεφάλου αποφάσισαν να μεταβούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου να το αποκλείσουν για κάποιες ώρες, όμως η Αστυνομία φαίνεται πως είχε λάβει τα μέτρα της και στην περιοχή από νωρίς υπήρχαν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να «κόψουν» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα ήθελαν να μπουν στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητο από την Αστυνομία σταματάει λεωφορεία του ΟΑΣΘ τα οποία πραγματοποιούν τα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο προκειμένου να ελέγξουν αν υπάρχουν μέσα οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Αυτή την ώρα η διασταύρωση Αεροδρομίου με Γεωργικής σχολής σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία καθώς στην περιοχή υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία από και προς το αεροδρόμιο ενώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ