Επιστρέφει για Βράνιες η ΑΕΚ

Επιστρέφει για Βράνιες η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μετά την πώληση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου, ψάχνει για στόπερ και επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες την πώληση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Στην Ένωση «χτενίζουν» την αγορά για στόπερ και φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος αμυντικός δεσμεύεται τυπικά με συμβόλαιο με την Άντερλεχτ, όμως αν μείνει ελεύθερος η Ένωση θα ασχοληθεί μαζί του. Ήδη εξάλλου οι δυο πλευρές φαίνεται πως έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και έχουν γίνει οι πρώτες επαφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη κρούση, ενώ ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άντερλεχτ για να λύσει το συμβόλαιό του. Η ΑΕΚ παρατηρεί τις εξελίξεις και εφόσον ο Βράνιες μείνει ελεύθερος τότε θα κινηθεί για την απόκτησή του, ολοκληρώνοντας το παζλ της ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας αφού θα διαθέτει και τους Τζαβέλλα, Σβάρνα, Λάτσι και Μήτογλου.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Νασίμ Χνιντ, αφού δεν υπολογίζεται και αναμένεται να παραχωρηθεί είτε με μεταγραφή, είτε με δανεισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ