Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος, τα έλεγε για μια ώρα με Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος, τα έλεγε για μια ώρα με Γιοβάνοβιτς

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Παρασκευή στο Κορωπί και συνομίλησε για περισσότερη από μία ώρα με τον προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές που ήταν στις εγκαταστάσεις του Τριφυλλιού, αλλά και με τον προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού συζήτησε για περισσότερη από μία ώρα με τον Σέρβο τεχνικό για όλα θέματα που αφορούν την ομάδα. Οι δύο άνδρες μίλησαν για την πορεία της προετοιμασίας, για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του έμπειρου προπονητή, αλλά και για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Αλαφούζος, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Τριφυλλιού στο Κορωπί και έστειλε μήνυμα στήριξης σε ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Ενγκαμπακοτό, Αθανασακόπουλο, Καμπετσής, Πέρεθ, Ρόμπι και Σιδεράς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπεκ, Κολοβός και Σέχου, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ψάχνουν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ