ΑΕΚ: Σε επαφές με Μαϊκόν, stand by ο Βράνιες (vid)

ΑΕΚ: Σε επαφές με Μαϊκόν, stand by ο Βράνιες (vid)

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό που αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση ενώ πάντα είναι στα υπόψιν και ο Βόσνιος στόπερ.

Η πώληση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε δρομολογεί εξελίξεις στην ΑΕΚ η οποία αναζητά άμεσα την προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού. Αυτού που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Γιώργου Τζαβέλλα.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει η Ένωση, είναι αυτή του Βραζιλιάνου στόπερ, Μαϊκόν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Νασρ με την οποία αγωνιζόταν την τελευταία διετία. Ο 32χρονος άσος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πόρτο, Σάο Πάουλο και Γαλατασαράι με την οποία τέθηκε αντίπαλος της ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση το καλοκαίρι του 2018, σκοράροντας μάλιστα κατά των «κιτρινόμαυρων».

Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση αφού στην προηγούμενή του ομάδα ο παίκτης έπαιρνε περίπου δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει και ομάδες από Τουρκία, Βραζιλία και Κατάρ.

Όπως αναφέρει βέβαια το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στις συζητήσεις που είχε με ανθρώπους της ΑΕΚ ο Μαϊκόν ζήτησε ένα εκατ. ευρώ το χρόνο και διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με την ΑΕΚ να δείχνει πρόθυμη να ικανοποιήσει την επιθυμία του. Οι επαφές των δύο πλευρών κρατούν αρκετό διάστημα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Πέραn του Βραζιλιάνου βέβαια, πάντα στο κάδρο βρίσκεται και ο Όγκνιεν Βράνιες ο οποίος διαπραγματεύεται με την Άντερλεχτ για να μείνει ελεύθερος. Αν συμβεί αυτό, τότε ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ