Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Ενκουντού

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Ενκουντού

Ο Ολυμπιακός ψάχνει εξτρέμ και ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού είναι ένας από τους βασικούς στόχους των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην ενίσχυση του στα άκρα της επίθεσης και μάλιστα άμεσα με έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι και φαίνεται πως μια από τις προτεραιότητες είναι ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να «τρέξουν» την απόκτηση εξτρέμ και για αυτό τον λόγο ο Φρανσουά Μοντέστο είναι σε επαφή με μάνατζερ, παίκτες και ομάδες και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το πρώτο ματς με την Νέφτσι Μπακού.

Σύμφωνα με το «Φως», ο Γάλλος εξτρέμ που ανήκει στην Μπεσίκτας αυτή τη στιγμή είναι μια από τις βασικές επιλογές, μαζί με τους Ρόνι Λόπες και Μάρκους Έντουαρντς, όμως η περίπτωση του δεν είναι καθόλου απλή.

Συγκεκριμένα, η Μπεσίκτας παρουσιάζεται θετική στην παραχώρηση του παίκτη, αλλά εκείνο που αξιώνει είναι να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι.

Αν όμως η τούρκικη ομάδα υποχωρήσει και δεν μπει πουθενά στη συμφωνία η λέξη «υποχρεωτική» για την οψιόν αγοράς του παίκτη, τότε ίσως ακόμη και στις επόμενες 2-3 μέρες να υπάρξει ανατροπή και ο Ολυμπιακός να μπει γερά στην απόκτηση του Ενκουντού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ