Ο Νέλσον, η Μπράιτον και ο Ολυμπιακός

Ο Νέλσον, η Μπράιτον και ο Ολυμπιακός

Το όνομα του Ρις Νέλσον συνδέεται για ακόμη μία φορά με τον Ολυμπιακό στα αγγλικά Μέσα.

Για ακόμη μία φορά ο Ρις Νέλσον «παίζει» για τον Ολυμπιακό στα αγγλικά Μέσα. Δεν είναι λίγες οι φορές που τους τελευταίους μήνες, ο Άγγλος εξτρέμ της Άρσεναλ έχει συνδεθεί με τους ερυθρόλεκους. Και φαίνεται πως οι Άγγλοι θα συνεχίζουν να βάζουν τον 21χρονο στο μεταγραφικό μπλοκάκι του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με νέο δημοσιεύμα από το «Νησί», οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση του Νέλσον ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός «Έμιρεϊτς», καθώς δεν είναι στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα για τη νέα σεζόν.

Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Άγγλου εξτρέμ έως και το 2024, ωστόσο αυτή τη σεζόν επιθυμούν να τον στείλουν κάπου δανεικό, με την Premier League να έχει τη δεδομένη στιγμή τον πρώτο λόγο, καθώς την περίπτωση του 21χρονου εξετάζουν τρεις ομάδες του πρωταθλήματος.

Φαβορί οι Άγγλοι δίνουν την Μπράιτον, καθώς ο Νέλσον μπορεί να έχει και ρόλο στη μεταγραφή του Μπεν Γουάιτ από τους «γλάρους» στους Λονδρέζους. Από κοντά παρακολουθούν τον Άγγλοι και η Κρίσταλ Πάλας, αλλά και η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ.

Όπως και να έχει, οι πρωταθλητές Ελλάδος «παίζουν» δυνατά στην υπόθεση, καθλως και ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε «τουιτάρει» για το έντονο ενδιαφέρον της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ