Στο Ρέντη ο Βρέντζος, τα είπε με Οσκαρ Γκαρθία

Στο Ρέντη ο Βρέντζος, τα είπε με Οσκαρ Γκαρθία

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πλατανιά. Ποιους είδε και με ποιους μίλησε ο Βρέντζος.

Η ισοπαλία στον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση έχει ενοχλήσει πολύ τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων. Και απολύτως λογικά επιζητούν, απαιτούν τη βελτίωση του συνόλου και μόνο νίκες έως το τέλος της σεζόν. Διότι η δεύτερη θέση είναι το μίνιμουμ, αλλά επιβάλλεται. Και αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τη διοίκηση. Και έχει μεταφερθεί σε όλους. Κάτι που συνέβη και στη διπλή προπόνηση της Τετάρτης.

Με την παρουσία του Γιάννη Βρέντζου στο προπονητήριο του Ολυμπιακού, και το πρωί και το βράδυ, να είναι από μόνη της ένα σαφές μήνυμα. Ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη ασχολήθηκε με θέματα της ομάδας και μεταξύ άλλων το πρωί είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Οσκαρ Γκαρθία. Επίσης, ο παράγοντας των Πειραιωτών παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση, έχοντας και κάποια σύντομα τετ-α-τετ με ποδοσφαιριστές, χωρίς να έχει προκύψει κάτι περαιτέρω από αυτά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα της διπλής προπόνησης, τώρα, ο Οσκαρ Γκαρθία επέλεξε να ξεκινήσει την προετοιμασία για το ματς με τον Πλατανιά δουλεύοντας το πρωί στο κομμάτι της τακτικής και κάνοντας προπόνηση πάνω στις αγωνιστικές αδυναμίες των Πειραιωτών. Ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως γυμναστήριο, καθώς το τεχνικό επιτελείο δίνει μεγάλη βαρύτητα στη δουλειά με όργανα και βάρη.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ