ΑΕΚ: Έργα και ημέρες Βράνιες εκτός γηπέδου…

ΑΕΚ: Έργα και ημέρες Βράνιες εκτός γηπέδου…

Ο Βόσνιος αμυντικός που επιστρέφει στην ΑΕΚ είναι ο κορυφαίος της στόπερ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ωστόσο, μιλάμε και για έναν προβληματικό χαρακτήρα που κανείς δεν ξέρει πότε και πως θα «εκραγεί».

Ογκνιέν Βράνιες. Ξανά. Αυτή τη φορά για… μόνιμα. Η ΑΕΚ επέλεξε τον Βόσνιο αμυντικό για ηγέτη της αμυντικής της γραμμής, δίπλα στην εξαιρετική και πολύ ποιοτική προσθήκη του Τζαβέλλα.

Αγωνιστικά, στόπερ σαν τον Βράνιες δεν έχουμε δει ξανά στην ΑΕΚ, ενώ συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται στους κορυφαίους. Αλλά δυστυχώς για τον Βόσνιο, δεν αρκεί μόνο το αγωνιστικό. Στην κουβέντα μπαίνει και το εκρηκτικό του χαρακτήρα του.

Τα παραπτώματά του ήταν πολλά και τα καταγράφουμε παρακάτω.

Η «επίθεση» στον Μπακάκη

Πριν την επίσκεψη του Ίλια Ίβιτς στα Σπάτα και την «κατσάδα» στους παίκτες ο Ογκνιέν Βράνιες είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα έντονο επεισόδιο στα Σπάτα. Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης ο Βόσνιος έγινε έξαλλος με τον Μιχάλη Μπακάκη, τον οποίο πήρε στο… κυνήγι μέσα στο προπονητικό της Ένωσης και χρειάστηκε η επέμβαση των συμπαικτών του, προκειμένου τα πράγματα να μην ξεφύγουν κι άλλο!

Ξέσπασε σε… κάδους

Λίγες μέρες μετά και αφού απολογήθηκε στον Μπακάκη αλλά και στην υπόλοιπη ομάδα για τη συμπεριφορά του, ο Βράνιες βγήκε ξανά εκτός εαυτού. Πάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης. Τότε την πλήρωσαν ωστόσο κάποιοι κάδοι, που βρέθηκαν στο διάβα του, με την εικόνα του έξαλλου Βράνιες να βγάζει εκτός εαυτού τον Νίκο Κωστένογλου, μιας και το όλο σκηνικό εκτυλίχθητε μπροστά στα μάτια του.

Ξέφυγε στο πάρτι του

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ογκνιέν Βράνιες γιόρτασε τα γενέθλιά του, παρουσία όλης της ομάδας, σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας. Εκεί όμως τα πράγματα ξέφυγαν, με τον Βόσνιο και τους συμπαίκτες του να παραβιάζουν το οράριο και να παρουσιάζουν απρεπέστατη συμπεριφορά, τραγουδώντας ημίγυμνοι υβριστικά συνθήματα και δείχνοντας σε εικόνες που κυκλοφόρησαν… μεθυσμένοι!

Προκλήσεις πριν το Φάληρο

Τρεις μέρες μετά τα γεγονότα της Γλυφάδας και με το κλίμα να μην είναι καθόλου καλό για τον Βράνιες, ο Βόσνιος αμυντικός συνέχισε το… ρεσιτάλ του. Αυτή τη φορά μέσω των social media. Ο Βράνιες ανάρτησε προκλητικό μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας πως… έρχεται στον Πειραιά. Ένα μήνυμα που όπως είναι λογικό προκάλεσε αρκετά τον κόσμο του Ολυμπιακού, για τον οποίο ο Βράνιες είχε μετατραπεί σε «κόκκινο πανί».

Η χυδαία ανάρτηση μετά το ματς

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανάρτησε ένα πανό για τον Βράνιες, στο οποίο απεικονιζόταν και η Γελένα Καρλέουσα. Η Σέρβα τραγουδίστρια με την οποία πέρυσι είχε εμπλακεί σε ένα ερωτικό σκάνδαλο με πολλαπλές επιπτώσεις. Ο Βράνιες αμέσως μετά το ματς έκανε μια χυδαία ανάρτηση θέλοντας να απαντήσει στους ερυθρόλευκους, με ένα μήνυμα που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Η άρνηση και η… αντίδραση

Η ΑΕΚ ζήτησε άμεσα από τον Βράνιες να «κατεβάσει» την χυδαία ανάρτηση, με τον Ίλια Ίβιτς να επικοινωνεί ο ίδιος με τον παίκτη προκειμένου να τον… συνετίσει. Ο 30χρονος αμυντικός αρνήθηκε όμως να το κάνει, κατεβάζοντας την εν λόγω ανάρτηση μόλις χθες και έπειτα από τα «γκάζια» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Τίγρης» ήταν σε έξαλλη κατάσταση και τα όσα είπε στον Βράνιες, έκαναν τον Βόσνιο να πάρει τελικά αυτή την απόφαση.

Αγωνιστικά, ξαναλέω πως στόπερ σαν τον Βράνιες δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Το θέμα είναι να βρει τον τρόπο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προκειμένου να κοντρολάρει τον ατίθασο χαρακτήρα του. Αν το καταφέρει, η ΑΕΚ «έδεσε» μια και καλή τα μετόπισθεν. Αν όχι, τότε θα ζήσουμε ξανά αντίστοιχα επεισόδια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ