Παναθηναϊκός : Εξώδικο στην Αλ Αΐν και καταγγελία

Παναθηναϊκός : Εξώδικο στην Αλ Αΐν και καταγγελία

Ο Παναθηναϊκός έδωσε προθεσμία δέκα ημερών στους Άραβες να πληρώσουν για τον Μπεργκ, διαφορετικά πηγαίνουν στη ΦΙΦΑ.

Ο Παναθηναϊκός αγανάκτησε κι αποφάσισε να δράσει. Η Αλ Αΐν όφειλε από το τέλος Ιανουαρίου να στείλει τη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ, αλλά δεν το έχει πράξει και οι πράσινοι απέστειλαν εξώδικο στους Άραβες.

Στην επιστολή τους ενημερώνουν την Αλ Αΐν ότι έχει διορία δέκα μέρες ακόμα για να καταβάλει τις 725.000 ευρώ της δεύτερης δόσης. Αν δεν το κάνουν, τότε ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι θα διεκδικήσει τα χρήματα με κάθε νόμιμο τρόπο και αυτός είναι πρωτίστως η καταγγελία στη ΦΙΦΑ, η οποία ήδη έχει ετοιμαστεί. Η Αλ Αΐν φέρεται να έχει διαμηνύσει σε μάνατζερ που μεσολάβησε για τη μεταγραφή, ότι μέχρι τις 15 του μήνα θα στείλει τα χρήματα.

Δεν υπάρχει, όμως, επικοινωνία μεταξύ των δύο συλλόγων κι ο Παναθηναϊκός έστειλε το εξώδικο για να πιέσει. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη δόση που ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο κατατέθηκε από την Αλ Αΐν με καθυστέρηση 1,5 μήνα. Επίσης, στο τέλος Μαρτίου είναι προγραμματισμένο να δοθεί και η τρίτη δόση. Κι αυτή 725.000 ευρώ. Επειδή, όμως, ο νόμος δίνει περιθώριο ενός μήνα για την εξόφληση, αυτά θα έρθουν από τον Μάιο κι έπειτα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ