Η ανακοίνωση της Πάρμα για τον Κούρτιτς

Η ανακοίνωση της Πάρμα για τον Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την απόκτηση του Κούρτιτς και λίγες ώρες αργότερα η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την παραχώρηση του 32χρονου Σλοβένου στον Δικέφαλο.

Την απόκτηση του Γιασμίν Κούρτιτς ανακοίνωσε και επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να προσθέτει στο ρόστερ του τον Σλοβένο μέσο. Λίγες ώρες μετά τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε και αυτή με τη σειρά της την παραχώρηση του 32χρονου χαφ στους «ασπρόμαυρους».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πάρμα, ο Γιασμίν Κούρτιτς παραχωρήθηκε στον ΠΑΟΚ ως δανεικός για δύο χρόνια. Ο Δικέφαλος θα καλύψει το ποσό του συμβόλαιο που είχε ο έμπειρος άσος με τους Ιταλούς και το καλοκαίρι του 2023 θα έχει την ευκαιρία να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, αφού θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Πάρμα.

Ο Κούρτιτς είχε για δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της γειτονικής χώρας, αλλά ο υποβιβασμός στη Serie B άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση του 32χρονου χαφ. Η Πάρμα προχώρησε στην παραχώρησή του Σλοβένου, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια στα γήπεδα της Ιταλίας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αφού θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Εκτός από την Πάρμα, ο Γιασμίν Κούρτιτς είχε αγωνιστεί επίσης σε Παλέρμο, Βαρέζε, Σασουόλο, Τορίνο, ΣΠΑΛ και Αταλάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ