Παναθηναϊκός : Συνάντηση με τον Λουτσιάνο, ακούν το «αντίο»

Παναθηναϊκός : Συνάντηση με τον Λουτσιάνο, ακούν το «αντίο»

Ο Λουτσιάνο Νέβες έχει ετήσιες αποδοχές 550.000-600.000 ευρώ. Μ’ αυτό το ποσό εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στο «τριφύλλι» μετά τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν. Ο Αλαφούζος είχε ζητήσει, μάλιστα, τον Γενάρη να λυθεί το συμβόλαιό του (μεικτά κοστίζει ένα εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ), αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος για […]

Ο Λουτσιάνο Νέβες έχει ετήσιες αποδοχές 550.000-600.000 ευρώ. Μ’ αυτό το ποσό εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στο «τριφύλλι» μετά τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν.

Ο Αλαφούζος είχε ζητήσει, μάλιστα, τον Γενάρη να λυθεί το συμβόλαιό του (μεικτά κοστίζει ένα εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ), αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος για λόγους ηθικής και για να μην πληγεί το πρεστίζ του Παναθηναϊκού, απέτρεψαν την πρόταση για διαζύγιο σε έναν παίκτη που βρισκόταν στην ανάρρωση από ρήξη χιαστών.

Η ΠΑΕ, ωστόσο, τον ωθεί με τον τρόπο της στην έξοδο. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ο μόνος που δεν εξοφλήθηκε τη δόση Οκτωβρίου. Το μεσημέρι της Πέμπτης, λοιπόν, μετά τη ΓΣ που θα γίνει στο Κορωπί (13.00) και πριν αρχίσει η προπόνηση, ο Λουτσιάνο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο παίκτης θα φανερώσει τις προθέσεις του και φέρεται κι αυτός να μην έχει αντίρρηση ν’ αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού βλέπει ότι δεν υπάρχει μέλλον (εκτός κι αν σύντομα βρεθεί επενδυτής).

Το ζητούμενο είναι το πώς θ’ αποχωρήσει. Δηλαδή, τι αποζημίωση θα αξιώσει; Θα φύγει δανεικός ή ελεύθερος; Θα κάνει προσφυγή; Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σε νέα συνάντηση, αυτή τη φορά με τον ατζέντη του παίκτη, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη. Δεν είναι κι εύκολο ένας παίκτης που πέρασε δεύτερο χιαστό σε 2,5 χρόνια να αφήσει ένα υψηλό συμβόλαιο χωρίς να εξασφαλίσει το μέλλον του. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να κλείσει χωρίς παρατράγουδα το θέμα ο Παναθηναϊκός για να μην έχει πρόβλημα και με την άδεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ