Ατρόμητος: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκαλβάο

Ατρόμητος: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκαλβάο

Ο Λούκας Γκαλβάο τραυματίστηκε στον φιλικό αγώνα του Ατρομήτου απέναντι στην Έλτσε (6-1), με το ιατρικό πόρισμα να κάνει λόγο για κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να απουσιάσει περίπου 3 βδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Περιστεριωτών.

Ο τραυματισμός του Λούκας Γκαλβάο στον φιλικό αγώνα που έδωσε ο Ατρόμητος με την Έλτσε (6-1), από τον οποίο αποχώρησε μόλις στο 16′, τον απομακρύνει από την αγωνιστική δράση για περίπου 3 βδομάδες. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, έπαθε κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο, γλιτώνοντας ουσιαστικά τα χειρότερα.

Ο Γκαλβάο υπεβλήθη το πρωί της Δευτέρας (19/7) σε εξετάσεις με το ιατρικό πόρισμα να μην είναι τελικά ιδιαίτερα ανησυχητικό, ωστόσο η απουσία του για περίπου ένα μήνα αλλάζει τα πλάνα του Άνχελ Λόπεθ.

Ο Ατρόμητος έχει μπροστά του δύσκολα φιλικά παιχνίδια και ιδανικά ο Λόπεθ θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, στο πλαίσιο των δοκιμών για την νέα σεζόν στο  ελληνικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, ο τραυματισμός του Μπεντινέλι στο δάχτυλο του χεριού δεν χαρακτηρίζεται ανησυχητικός με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει άμεσα στις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ