Πέπε: «Τιμή μου να επιστρέψω στην Γκιμαράες»

Πέπε: «Τιμή μου να επιστρέψω στην Γκιμαράες»

Ο Πέπε δήλωσε στην O Jogo ότι θα ήταν τιμή του να επιστρέψει στην Γκιμαράες, την ώρα που τα σενάρια μεταγραφής του στην πορτογαλική ομάδα δίνουν και παίρνουν.

Ο Ολυμπιακός πέρα από τις προσθήκες που πρόκειται να κάνει στις θέσεις του αριστερού μπακ και του εξτρέμ, προχωράει και τις περιπτώσεις που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και αναμένεται να αποχωρήσουν.

Δύο από τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Πορτογάλος είναι οι συμπατριώτες του, Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσουν μακριά από το λιμάνι τη νέα σεζόν.

Ο σύλλογος που έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησής τους είναι η Γκιμαράες, η οποία έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό λόγω της περίπτωσης του Μάρκους Έντουαρντς, ο οποίος είναι ψηλά στη λιστα του Μαρτίνς για τα εξτρέμ. Ο Άγγλος πλάγιος επιθετικός φέρεται να θέλει να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία μέχρι στιγμής ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο πρόεδρος των Πορτογάλων ζητάει 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία όμως οι Πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κάνουν μέρος του deal τον Πέπε προκειμένου να ρίξουν τις απαιτήσεις της Γκιμαράες, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει στην O Jogo ότι: «Θα ήταν τιμή μου να επιστρέψω στην Γκιμαράες».

Από την άλλη, ο Τιάγκο Σίλβα τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Βιτόρια και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Πορτογαλία και να ανακοινωθεί από την Γκιμαράες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ