«Πρόταση του Ολυμπιακού στην Άρσεναλ για Νέλσον»

«Πρόταση του Ολυμπιακού στην Άρσεναλ για Νέλσον»

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανάφερε στο twitter ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην Αρσεναλ για την απόκτηση του Ρις Νέλσον.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το βράδυ της Τρίτης (20/7) να αναφέρει σε live μετάδοση στο Twitter ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση στην Αρσεναλ για την απόκτηση του Ρις Νέλσον.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, τα οποία ανέφεραν ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Το βράδυ της Τρίτης ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο το πήγε ένα βήμα παρακάτω, με τον Ιταλό να αποκαλύπτει ότι οι Ερυθρόλευκοι μετουσίωσαν σε επίσημη πρόταση το ενδιαφέρον τους για τον νεαρό εξτρέμ των Κανονιέρηδων.

Ωστόσο, δεν ανέφερε εάν η πρόταση που έχουν καταθέσει οι Πειραιώτες αφορά τον δανεισμό του Ρις Νέλσον ή την αγορά των δικαιωμάτων του από τον σύλλογο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γράψει οι Βρετανοί στα ρεπορτάζ τους το προηγούμενο διάστημα, πάντως, το πιο πιθανό είναι η πρόταση, εάν ισχύουν όσα ανέφερε ο Ιταλός, να αφορά τον δανεισμό του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νέλσον αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Αρσεναλ, ενώ έχει συμβόλαιο με τους Κανονιέρηδες μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Πέρσι έπαιξε σε 9 παιχνίδι με την πρώτη ομάδα και σε 6 με τη δεύτερη και είχε απολογισμό 3 γκολ και 1 ασίστ.

Τη σεζόν 2018-2019 είχε δοθεί ως δανεικός στην Χοφενχάιμ και είχε 29 συμμετοχές με 7 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά με την πρώτη ομάδα της Αρσεναλ έχει παίξει σε 47 ματς, έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ. Με την U23 των Κανονιέρηδων είχε 19 γκολ και 11 ασίστ σε 46 παιχνίδια, ενώ διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ