«Βλέπει» ζεστά την προοπτική του ΠΑΟΚ ο Τζιοβίνκο

«Βλέπει» ζεστά την προοπτική του ΠΑΟΚ ο Τζιοβίνκο

«Ζεστά» φαίνεται πως βλέπει την προοπτική του ΠΑΟΚ ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, που θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη για οικογενειακούς λόγους.

Η περίπτωση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο βρίσκεται στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ από χθες και σύμφωνα με τη «LiveSport» υπάρχουν οι πιθανότητες να γίνει παίκτης του Δικεφάλου του βορρά.

Ο 34χρονος άσος βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία από το 2019 για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ και το συμβόλαιο συνεργασίας τους φτάνει στο τέλος του τον Δεκέμβριο.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που γνωρίζει πολύ καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θέλει έναν παίκτη, που να μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη για οικογενειακούς λόγους και δείχνει να βλέπει πολύ θετικά την προοπτική των «ασπρόμαυρων».

Από την πλευρά της η Αλ Χιλάλ δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον Ιταλό, όμως θέλει να πάρει κάποιο αντίτιμο. Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο είναι σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ