Ολυμπιακός: Ο Καμαρά συνάντησε τον Ροναλντίνιο! (pic)

Ολυμπιακός: Ο Καμαρά συνάντησε τον Ροναλντίνιο! (pic)

Ο μέσος του Ολυμπιακού συναντήθηκε στη Γλυφάδα τον θρυλικό Βραζιλιάνο.

Με έναν από τους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου συναντήθηκε ο Μαντί Καμαρά, με τον μέσο του Ολυμπιακού να ανεβάζει στα social media τη σχετική φωτογραφία.

Ο άσος των Πειραιωτών το μεσημέρι της Πέμπτης (22/7) συναντήθηκε στη Γλυφάδα με τον θρυλικό Ροναλντίνιο. Ο Αφρικανός μέσος μάλιστα πόζαρε δίπλα στον πρώην σούπερ σταρ των Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί, με τον Βραζιλιάνο να κάνει με το δεξί του χέρι την κίνηση με την οποία πανηγύριζε τα γκολ που πετύχαινε τα χρόνια που μεγαλουργούσε στην Ευρώπη.

«Τι ευχαρίστηση να συναντάς έναν θρύλο», ανέφερε στο μήνυμά του στα social media ο Μαντί Καμαρά, με τον Αφρικανό να κάνει tag τον Βραζιλιάνο. Μάλιστα, ο διεθνής άσος στην ίδια ανάρτηση είχε ανεβάσει και φωτογραφία με τον αδερφό του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Ασίς,

Ο Ροναλντίνιο μετά την περιπέτεια που είχε στην Παραγουάη τον Μάρτιο του 2020, όταν συνελήφθη από τις Αρχές και παρέμεινε στη φυλακή για 30 περίπου ημέρες, συνεχίσει τη ζωή του και ταξίδια, έχοντας πάντα δίπλα του τον αδερφό του και άλλοτε μάνατζερ του.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα και την Πέμπτη επισκέφθηκε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά στην Γλυφάδα. Εκεί συνάντησε και τον Μαντί Καμαρά, με τον Αφρικανό, που πέτυχε γκολάρα στο χθεσινό ματς με την Νέφτσι, να βγάζει την αναμνηστική φωτογραφία.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madyson (@madycamara)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ