L’ Equipe: «Ο Ρεμπότσο πάει στον ΠΑΟΚ»

L’ Equipe: «Ο Ρεμπότσο πάει στον ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ οδεύει προς τον ΠΑΟΚ – Οι πρώτες πληροφορίες για τη μεταγραφή του 26χρονου αμυντικού.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον ΠΑΟΚ και τον Πέδρο Ρεμπότσο, με την Equipe να γράφει για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για τον Πορτογάλο μπακ της Γκινγκάμπ.

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση το βράδυ της Πέμπτης (22/7) ανέφερε ότι ο 26χρονος αριστερός μπακ είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στους Ασπρόμαυρους, ενώ το ποσό της μεταγραφής δεν θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ.

«Ο Πέδρο Ρεμπότσο δεν αναμένεται να παραμείνει στην Γκινγκάμπ αυτή τη σεζόν. Ο Πορτογάλος, ο οποίος τις τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός σε Μπεσίκτας και Πάσος Φερέιρα, είναι πιθανό να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ. Το ποσό της μεταγραφής δεν θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η Equipe στο δημοσίευμά της.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο «10», ο Πέδρο Ρεμπότσο αποτελεί τον εκλεκτό του Ρασβάν Λουτσέσκου για την αριστερή πτέρυγα της άμυνας του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ξεκινήσει επαφές με την Γκινγκάμπ για την απόκτηση του Πορτογάλου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Ρεμπότσο με τη γαλλική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ πέρσι ο Ιβηρας ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πάσος Φερέιρα, έχοντας 2 ασίστ σε 20 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ