Κλείνει τον Ουεντραόγκο ο ΠΑΟΚ

Κλείνει τον Ουεντραόγκο ο ΠΑΟΚ

Στην απόκτηση του 21χρονου αμυντικού χαφ από την Μπουρκίνα Φάσο, Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, προχωράει ο ΠΑΟΚ.

Σε μία μεταγραφή με φόντο το μέλλον προχωράει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται μία ανάσα μακριά από τη μεταγραφή του 21χρονου αμυντικού χαφ από την Μπουρκίνα Φάσο, Ισμαΐλα Ουεντραόγκο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν λάβει τις απαραίτητες συστάσεις για τον ποδοσφαιριστή και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να κινηθεί αμέσως και να τον κάνει δικό του με συνοπτικές διαδικασίες, με τον παίκτη να αναμένεται να μπει στην Β’ ομάδα.

Ο βραχύσωμος άσος (1,67μ.) ανήκει στην Ντουανές της πατρίδας του και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τον απέκτησαν με γνώμονα το μέλλον. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ το 2015 πήγε στην KOZAF και από το 2018 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Ντουανές.

Οι συμπατριώτες του τον αποκαλούν «Νέο Καντέ» λόγω της θέσης όπου αγωνίζεται, αλλά και γιατί τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του θυμίζουν τον σπουδαίο μέσο της Τσέλσι.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο 21χρονος μέσος μάλιστα, έφτασε μία ανάσα μακριά από την τουρκική ομάδα, Μαλάτιασπορ, ωστόσο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ έβαλε «στοπ» στις διαπραγματεύσεις και έτσι μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ