Παναθηναϊκός : Προβληματισμός και με τον Σάντσεθ

Παναθηναϊκός : Προβληματισμός και με τον Σάντσεθ

Ο Ισπανός διεκδικεί ένα πολύ μεγάλο ποσό κι αν δεν βρεθεί άμεσα λύση θ’ ακολουθήσει κι αυτός τη δικαστική οδό.

Ο Σέρχιο Σάντσεθ έμεινε μόλις έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά με τα χρήματα που διεκδικεί θα μπορούσε τώρα το «τριφύλλι» να φέρει έναν παικταρά στην επίθεση. Με την εφορία του οφείλονται 840.000 ευρώ!

Ίσως περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη. Όπως και σε άλλους πιστωτές, έτσι και με τον Ισπανό στόπερ, οι «πράσινοι» έχουν κάνει δύο προτάσεις. Η μία αφορά να λάβει ένα σεβαστό ποσό και να υπογράψει νέο διακανονισμό σε αρκετές δόσεις και η άλλη να πάρει ένα μεγαλύτερο και να κουρέψει τα υπόλοιπα.

Όπως και με τον Βέμερ, ωστόσο, συναντούν άρνηση. Κανείς δεν εμπιστεύεται την ομάδα για νέο διακανονισμό. Και για να μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν για κούρεμα θέλουν περισσότερα από τα μισά μπροστά.

Αυτά τα χρήματα φυσικά δεν υπάρχουν. Η πλευρά του Σάντσεθ θα περιμένει λίγες μέρες ακόμα, προκειμένου να βρεθεί λύση. Αν διαπιστώσει ότι δεν γίνεται τίποτα, τότε θ’ ακολουθήσει κι αυτός τη δικαστική οδό.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος, για να πει ο Παναθηναϊκός ότι κλείνει οριστικά τα μέτωπα με Σάντσεθ, Βέμερ, Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ (εννοείται ακόμα κι αν κουρέψουν σημαντικά ποσά οι παίκτες), υπολογίζεται ότι χρειάζεται κοντά στο 1,2-1,3 εκατ. ευρώ, Μόνο για έξι πιστωτές. Χώρια τι πήρε πρόσφατα ο Ταυλαρίδης, ενώ δόθηκε και μισό εκατ. ευρώ για τη δόση Οκτωβρίου στους παίκτες. Κι ακόμα είναι σε αναμονή τα χρήματα της Αλ Αϊν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ