Στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Έγινε αγιασμός (pics)

Στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Έγινε αγιασμός (pics)

Πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/7) στον Ρέντη, με τον ηγέτη του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να δίνει το «παρών» στις «ερυθρόλευκες» αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός παρουσία του ισχυρού άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εύχεται τα καλύτερα στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

«Θέλω να σας ευχηθώ να είστε υγιείς και να έχουμε μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν. Θα ήθελα να σας επισημάνω να είστε πολύ προσεκτικοί με τον ιό και να προστατεύετε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Να είστε συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, αρχής γενομένης από την ευρωπαϊκή πρόκριση και την καλή έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται και να ξεπερνά σαν οικογένεια, τα οποία τυχόν μικροπροβλήματα ανακύπτουν. Και πάλι εύχομαι όλοι να είστε υγιείς και τα καλύτερα είναι μπροστά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια έδωσε το «παρών» στον αγιασμό, με τον Πορτογάλο προπονητή και τους παίκτες του να ξεκινούν τη νέα σεζόν με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά και την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για τη σεζόν 2021-2022 την προηγούμενη Τετάρτη με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και επικράτησαν με 1-0. Την επόμενη εβδομάδα οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν για τον επαναληπτικό με την Νέφτσι, που θα πραγματοποιηθεί στις 28/7, στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού, κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη και θα πάει στο Αζερμπαϊτζάν για να σφραγίσει την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον αγιασμό στον Ρέντη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ