«Βόμβα» Ιτούρμπε ο Άρης! (pics+vids)

«Βόμβα» Ιτούρμπε ο Άρης! (pics+vids)

Το μπαμ του καλοκαιριού ετοιμάζουν οι Θεσσαλονικείς.

Το καλοκαίρι του ΄14 η Ρόμα έδινε για χάρη του 24,5 εκατ ευρώ. Ήταν ακόμη 21 ετών ο Χουάν Ιτούρμπε και η προσδοκία για χάρη του δεν είχε ταβάνι. Θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους νέους winger στον πλανήτη. Κάποιος που θα μπορούσε να κάνει πράγματα και θαύματα.

Το καλοκαίρι του ΄21; Ο Άρης είναι ένα βήμα από τη συμφωνία μαζί του. Και εάν και εφόσον; Προφανώς και μιλάμε για το μπαμ του καλοκαιριού. Λεπτομέρειες απομένουν για τον 28άχρονο αριστερό εξτρέμ λένε οι πληροφορίες. Για μια μεταγραφή από εκείνες που στέλνουν κόσμο στα… αεροδρόμια. Ενας ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου, που έχει αγωνιστεί στα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη. Μια μεταγραφική «βόμβα» που εάν ενεργοποιηθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προκαλέσει αίσθηση σε όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και εάν υπάρξει happy end θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Αρη. Μια πάρα σπουδαία κίνηση, η οποία αναμφίβολα θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του συλλόγου.

Ο 28χρονος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Πούμας ως δανεικός από την Πατσούκα και πραγματοποίησε συνολικά 35 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 1.636 λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιό του με την Πούμας ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουνίου και ο Αρης θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο, πραγματοποιώντας το μπαμ του καλοκαιριού.

Ο Ιτούρμπε στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, όπως είναι οι Πόρτο και Ρόμα, ενώ στην Αργεντινή έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Ρίβερ Πλέιτ. Τα τελευταία χρόνια ήταν στο Μεξικό. Αρχικά στην Τιχουάνα, στη συνέχεια στην Πούμας και πέρσι στην Πατσούκα.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 279 παιχνίδια, έχοντας 32 γκολ και 25 ασίστ. Είναι επίσης διεθνής με την Παραγουάη, έχοντας στο ενεργητικό του 12 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Οι συμμετοχές του σε κάθε ομάδα:

Πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο μεσοεπιθετικό, ο οποίος στην καριέρα του έχει κάνει μεταγραφές 51 εκατ. ευρώ, ενώ το καλοκαίρι του 2014 η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο άγγιξε τα 20 εκατ. ευρώ. Πλέον, η αξία του είναι στα 2 εκατ. ευρώ.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ