Αποκάλυψη: Πρόταση της ΑΕΚ για τον Πέιντσιλ (vids)

Αποκάλυψη: Πρόταση της ΑΕΚ για τον Πέιντσιλ (vids)

Πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έκανε επίσημη κρούση στην Γκενκ για τον δανεισμό του 23χρονου εξτρέμ Τζόζεφ Πέιντσιλ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ για τη νέα σεζόν εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει μια λίστα με ονόματα που αρέσουν και απασχολούν την Ένωση, ενώ οι κιτρινόμαυροι φέρονται να βρίσκονται εδώ και κάποιο διάστημα σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, η ΑΕΚ έκανε επίσημη πρόταση στην Γκενκ για τον δανεισμό του 23χρονου εξτρέμ Τζόζεφ Πέιντσιλ. Ο Γκανέζος ακραίος επιθετικός είναι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Σέρβος προπονητής της Ένωσης και μοιάζει ιδανικός για τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πέιντσιλ αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, όμως μπορεί με άνεση να παίξει και στα δεξιά, αλλά και στον άξονα, πίσω από τον επιθετικό. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη για την ΑΕΚ, πολύ απλά γιατί μιλάμε για έναν παίκτη που έχει αξία πάνω από 2.500.000 ευρώ, ενώ και η Γκενκ τον έκανε δικό της για 3.000.000 ευρώ.

Ο 23χρονος Γκανέζος ανήκει στην Γκενκ από το 2018, όμως τη φετινή σεζόν δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου, αφού είχε μόλις δυο συμμετοχές, μία στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Το συμβόλαιο του με τη βελγική ομάδα ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην πατρίδα του δεν υπολογίζεται και σκοπός είναι είτε να παραχωρηθεί με δανεισμό είτε μα κανονική μεταγραφή.

Πρόκειται για μία αρκετά καλή περίπτωση εξτρέμ που συνήθως του αρέσει να συγκλίνει από τα αριστερά προς την περιοχή. Είναι ικανός στο ένας με έναν, ενώ το γεγονός ότι έχει χαμηλό κέντρο βάρους (1.70 ύψος) του δίνει τη δυνατότητα να ντριμπλάρει με μεγαλύτερη άνεση. Ο Πέιντσιλ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκάνας, όπου μετράει και μια συμμετοχή, αλλά και με όλες τις μικρές ομάδες της χώρας.

Εκτός από τη βελγική ομάδα έχει αγωνιστεί και στις Φερεντσβάρος (2017-18), Ανκαραγκουτσού (2020-21), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την Τέμα. Από εκεί Φερεντσβάρος τον έφερε στην Ευρώπη και πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις (27) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας 10 γκολ και 7 ασίστ.

Η απόδοση του στην Ουγγαριά ήταν και ο λόγος που η Γκενκ έβγαλε από τα ταμεία της 3.000.000 ευρώ και τον έκανε δικό της. Στο Βέλγιο έχει συνολικά 62 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 4 ασίστ, ενώ πέρσι δόθηκε δανεικός στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού, όπου είχε μια πολύ καλή χρονιά με 33 παιχνίδια και 11 γκολ. Επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι στην Γκενκ, αλλά πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, με την ΑΕΚ να θέλει να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ