Ατρόμητος : Στο «ραντάρ» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ο Κιβρακίδης

Ατρόμητος : Στο «ραντάρ» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ο Κιβρακίδης

Την περίπτωση του Κυριάκου Κιβρακίδη του Ατρομήτου φαίνεται ότι εξετάζουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, που «χτενίζουν» την ελληνική αγορά εν όψει του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού.

Αποτελεί ένα από τα hot ονόματα της ελληνικής αγοράς αφού είναι σε καλή ηλικία (25), προέρχεται από γεμάτες σεζόν (28 συμμετοχές, 2 γκολ φέτος), η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι ανοδική, το συμβόλαιο του εκπνέει το 2019 (που σημαίνει ότι το καλοκαίρι ο Ατρόμητος δεν θα έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις) και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, μια θέση που οι «μεγάλοι» έχουν τα… θεματάκια τους όσον αφορά την πλήρωσή της.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης, περί ου ο λόγος, φέρεται λοιπόν να βρίσκεται στο «ραντάρ» του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Αυτό υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «ΦΩΣ», η οποία υποστηρίζει ότι είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις μετά το Πάσχα. Οι δύο ομάδες, που αναμένεται να «χτενίσουν» την ελληνική αγορά εν όψει του καλοκαιριού, έχουν λοιπόν στο στόχαστρό τους τον βραχύσωμο μπακ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται μάλιστα να έχει παρουσιάσει πιο ζωηρό ενδιαφέρον, κάνοντας μια πρώτη διερευνητική επαφή τον Γενάρη, ενώ στην παρούσα φάση οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν στάση αναμονής, παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Παράλληλα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού για τον Κιβρακίδη, που σημειωτέον γεννήθηκε στο Βερολίνο, τον Ιούλιο του 1992.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ