ΟΦΗ: Ηττα από την Βέστερλο (1-0), ανησυχία για Τοράλ (vid)

ΟΦΗ: Ηττα από την Βέστερλο (1-0), ανησυχία για Τοράλ (vid)

Οι Κρητικοί ηττήθηκαν σε φιλικό από την Βέστερλο με 1-0, ενώ ο Τοράλ ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 25’.

Την ήττα από την Βέστερλο με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Ολλανδία γνώρισε ο ΟΦΗ.

Ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Τζον Τοράλ, ο οποίος στο 25’ έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων, ενώ οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μεγιάδο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σούμα στο 51ο λεπτό, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε τέσσερα φιλικά που έχει δώσει ο ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους. Οι Κρητικοί είχαν ηττηθεί επίσης από την Φίτεσε, ενώ έφεραν ισοπαλία με Άντερλεχτ και Φορτούνα Σιτάρντ. Ακόμα δεν έχουν κάνει… σεφτέ στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα, τα οποία ο έμπειρος προπονητής καλείται άμεσα να λύσει, προκειμένου η ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη στα πρώτα επίσημα ματς της νέας σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον αγώνα με την Βέστερλο αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ οι Επασί και Καμάου, ενώ άπαντες πλέον στο στρατόπεδο του κρητικού συλλόγου περιμένουν να μάθουν τα νεότερα από την κατάσταση του Τοράλ.

Δείτε ξανά το ματς με την Βέστερλο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ