Βόλος: Συντριβή σε φιλικό με 6-2 από την Ουτρέχτη – Δύο γκολ ο Δουβίκας για τους Ολλανδούς (vid)

Βόλος: Συντριβή σε φιλικό με 6-2 από την Ουτρέχτη – Δύο γκολ ο Δουβίκας για τους Ολλανδούς (vid)

Ο Βόλος ηττήθηκε με το βαρύ 6-2 σε φιλικό από την Ουτρέχτη, με τον πρώην παίκτη του, Τάσο Δουβίκα, να πετυχαίνει δύο γκολ για τους Ολλανδούς.

Ο Βόλος γνώρισε βαριά ήττα με 6-2 στο τέταρτο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους από την Ουτρέχτη το βράδυ του Σαββάτου, με τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Μαγνησίας, να πετυχαίνει δύο γκολ για τους Ολλανδούς.

Η ομάδα του Αμπασκάλ δεν μπόρεσε να κοντράρει την Ουτρέχτη, η οποία κατάφερε να πάρει γρήγορα το προβάδισμα με τον Δουβίκα να πετυχαίνει δύο γκολ (29′, 34′) και ο Τίμπερ στο 33′ να σημειώνει το 3-0.

Οι Βολιώτες αντέδρασαν και πριν την ανάπαυλα ο Βαν Βέερτ μείωσε σε 3-1, ενώ ο Νίνης στο 56′ έκανε το 3-2, ωστόσο στη συνέχεια κατέρρευσαν και δέχτηκαν άλλα τρία γκολ.

Ο Μπαλκ με δύο γκολ (68′, 86′) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 503 και ο Βαν Ντε Στρικ στο 89′ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Η σύνθεση του Βόλου στο πρώτο ημίχρονο: Κλέιμαν, Κούζντρα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος, Πουρίτα, Μπαρτόλο και Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Νίνης, Ροσέρο, Λογαράς, Τριανταφύλλου και Τερεζίου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ