Μιλοβάνοβιτς για Αραούχο: «Είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ πριν από έναν μήνα»

Μιλοβάνοβιτς για Αραούχο: «Είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ πριν από έναν μήνα»

Στην αποκάλυψη πως ο Σέρχιο Αραούχο είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ έναν μήνα πριν ολοκληρωθεί επίσημα η μεταγραφή του στην Ένωση, προχώρησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» και νυν της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Χρειάστηκε να περάσει από χίλια κύματα, ωστόσο τελικά η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και μάλιστα ο Αργεντινός πλέον είναι και μόνιμος ποδοσφαιριστής της Ένωσης.

Μία μεταγραφή που δεν γινόταν να μην ολοκληρωθεί, όπως αποκάλυψε και ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» και νυν της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος μίλησε σε ισπανικό Μέσο για τα όσα έγιναν στην υπόθεση του «Τσίνο» και ανέφερε πως ο Αργεντινός είχε εκφράσει στον σύλλογο την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ανέφερε πως ο 29χρονος είχε ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ και μάλιστα είχαν βρει τη φόρμουλα έναν μήνα πριν την επίσημη ολοκλήρωση του deal!

«Η αλήθεια είναι πως ο Αραούχο έχει μία πολύ δυνατή σχέχη με την ΑΕΚ. Ήμουν εκεί και γνωρίζω πως είναι το συναίσθημα αυτό. Ο Σέρχιο είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ έναν μήνα πριν τελειώσει η μεταγραφή αλλά τότε ήταν ακόμη σε εμάς (Λας Πάλμας).

Ήθελε να φύγει, αλλά ο Ραμίρεζ (πρόεδρος Λας Πάλμας) τον ήθελε στην ομάδα διότι έχει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Ωστόσο τα βάλαμε όλα στο τραπέζι και καταλήξαμε πως το καλύτερο για όλες τις πλευρές ήταν η πώληση του ποδοσφαιριστή», δήλωσε ο Μιλοβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ