Μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία του Ολυμπιακού (pic)

Μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία του Ολυμπιακού (pic)

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού διακρίθηκε για ακόμη μια φορά, καθώς ο εργοφυσιολόγος και υπεύθυνος μετρήσεων, Δημήτρης Στεργιόπουλος κέρδισε μία από τις υποτροφίες που δίνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για επιστημονικές μελέτες

Ο Ολυμπιακός αποτελεί τον κορυφαίο σύλλογο στην Ελλάδα, λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πλαίσια και συνεχώς εξελίσσεται, παρέχοντας τα πάντα στους αθλητές του.

Η Ακαδημία των ερυθρόλευκων ακολουθεί τα χνάρια της επαγγελματικής ομάδας και δουλεύει στα πρότυπα των μεγαλύτερων συλλόγων του κόσμου με συνεχείς διακρίσεις.

Μια από αυτές κέρδισε και ο Δημήτρης Στεργιόπουλος, ο οποίος είναι εργοφυσιολόγος και υπεύθυνος μετρήσεων της Ακαδημίας. Ο κ. Στεργιόπουλος λοιπόν πήρε μία από τις υποτροφίες που δίνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για επιστημονικές μελέτες, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά για κάποιον υποψήφιο διδάκτωρ αλλά και ελληνικό πανεπιστήμιο (Καποδιστριακό) χωρίς συνεργασία με πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Ο εργοφυσιολόγος, υπεύθυνος μετρήσεων της Ακαδημίας μας, Δημήτρης Στεργιόπουλος, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά για κάποιον υποψήφιο διδάκτωρ αλλά και ελληνικό πανεπιστήμιο (Καποδιστριακό) χωρίς συνεργασία με πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Ο κ. Στεργιόπουλος θα ερευνήσει την επίδραση των συνεχόμενων αεροπορικών ταξιδιών σε διάφορες φυσιολογικές λειτουργίες και στην απόδοση των elite αθλητών ποδοσφαίρου, με τις συγκεκριμένες υποτροφίες να δίνονται από την UEFA με σκοπό την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το project του κ. Στεργιόπουλου επελέγη ανάμεσα σε δυνατές υποψηφιότητες μεγάλων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων.

Δημήτρη συγχαρητήρια!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ