Ολυμπιακός: Πόκερ με Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Πόκερ με Ονιεκούρου

Ο προπονητής της Μονακό, Νίκο Κόβατς, δεν τον υπολογίζει και του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα να βρει ομάδα – Η πρόταση του Ολυμπιακού και η Γαλατάσαραϊ.

Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ολυμπιακό, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, να έχει καταθέσει πρόταση στην Μονακό για τον δανεισμό του 24χρονου Νιγηριανού μεσοεπιθετικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών έχει ξεχωρίσει τον Αφρικανό εξτρέμ και η ομάδα του μεγάλου λιμανιού προσπαθεί να τον φέρει στην Ελλάδα. Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα έχουν ήδη μετουσιώσει το ενδιαφέρον τους σε πρόταση, η οποία αφορά τον δανεισμό του Χένρι Ονιεκούρου για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Η περίπτωσή του, όμως, δεν είναι εύκολη, αφού για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Γαλατάσαραϊ, στην οποία ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ως δανεικός από την Μονακό. Στην τούρκικη ομάδα είχε παίξει επίσης και τη σεζόν 2018-2019 ως δανεικός από την Εβερτον. Αρα, ο Ονιεκούρου ξέρει πολύ καλά την Γαλατά και τον ίδιο καλά τον γνωρίζουν και οι άνθρωποι της ομάδας της γειτονικής χώρας.

Συνολικά με τα χρώματα της Γαλατάσαραϊ έπαιξε σε 71 παιχνίδια, έχοντας 22 γκολ και 12 ασίστ, ενώ με την Μονακό έχει πραγματοποίησε μόλις 8 συμμετοχές, με 2 ασίστ.

Το μέλλον του Νιγηριανού εξτρέμ δεν είναι συνυφασμένο με τον σύλλογο του Πριγκιπάτου, με τον Νίκο Κόβατς να του στέλνει σαφές μήνυμα. Ο τεχνικός της Μονακό δεν τον είχε στη λίστα για το φιλικό που έδωσαν οι Γάλλοι απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, ξεκαθαρίζοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει εκ νέου, είτε ως δανεικό, είτε με κανονική μεταγραφή, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, με τους Γάλλους να στέκονται στο ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Ολυμπιακός, αλλά και στην επιθυμία των ανθρώπων της Γαλατάσαραϊ να τον κάνουν εκ νέου κάτοικο Πόλης.

Το σκληρό πόκερ συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, να έχει μετουσιώσει σε επίσημη πρόταση το ενδιαφέρον του και την Γαλατάσαραϊ να βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς η ήττα από την Αϊντχόφεν με 5-1 στο πρώτο παιχνίδι του β’ προκριματικού γύρου του Champions League την θέτει ουσιαστικά εκτός… αστεριών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα οικονομικά δεδομένα και τους μεταγραφικούς της στόχους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ