Μουργκ: «Ο Λουτσέσκου είναι απαιτητικός προπονητής»

Μουργκ: «Ο Λουτσέσκου είναι απαιτητικός προπονητής»

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ μίλησε ο Τόμας Μουργκ, με τον Αυστριακό μέσο να τονίζει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένας πολύ απαιτητικός προπονητής.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Φέγενορντ σε φιλική αναμέτρηση και ο Τόμας Μουργκ μίλησε στο PAOK TV για την προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Αυστριακός μέσος τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε καλό δρόμο και θα είναι έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια, ενώ τόνισε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ένας πολύ απαιτητικός προπονητής.

Οι δηλώσεις του Τόμας Μουργκ:

Για την προετοιμασία με τον Ραζβάν Λουτσέκσου: «Κάναμε σκληρές προπονήσεις και δυνατά παιχνίδια εδώ στην Ολλανδία. Ο προπονητής έχει πολλές απαιτήσεις από εμάς. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, Τα αποτελέσματα πιστεύω πως ήταν θετικά για εμάς. Τώρα επικεντρωνόμαστε στις επόμενες μέρες την πρεμιέρα μας στο Conference League».

Για το αν θα είναι έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε, Ο προπονητής θέλει πολλά από εμάς και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στα προκριματικά. Πρέπει και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Για τη δική του απόδοση στα φιλικά: «Έχω πει πολλές φορές ότι δεν με ενδιαφέρουν αυτά, θέλω να βοηθάω την ομάδα, όμως είμαστε ακόμα στην αρχή. Θα έρθουν σημαντικά παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε στο 100%. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια με γκολ και ασίστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ