Ο Ντι Μάρτζιο στέλνει στον ΠΑΟΚ τον Τζιοβίνκο (pic)

Ο Ντι Μάρτζιο στέλνει στον ΠΑΟΚ τον Τζιοβίνκο (pic)

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο Σεμπαστιάν Τζιόβινκο θα αποτελέσει παίκτη του ΠΑΟΚ, καθώς μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Η περίπτωση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο βρίσκεται στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν θα έχει και happy end. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να κάνει δικό της τον Ιταλό άσο και να κάνει το… κόλπο γκρόσο με έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, ενώ σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αχ Χιλάλ, οι οποίες έχουν μπει στο τελικό στάδιο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι έχουν απομείνει μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal και ο 34άχρονος άσος ταξιδέψει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζιοβίνκο δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό της Αλ Χιλάλ όντρα στην Ιλιρίγια Λιουμπλιάνας, ενώ ο παίκτης είναι γνώριμος στον Ράζβαν Λουτσέσκου από την κοινή θητεία τους στην Αλ Χιλάλ, με την οποία έχει 83 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 16 γκολ και 19 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ