Ολυμπιακός: Ούτε συζήτηση για Σισέ…

Ολυμπιακός: Ούτε συζήτηση για Σισέ…

Η Τρουά θέλει τον Αφρικανό αμυντικό αλλά…

Κυκλοφόρησε μέσω της έγκυρης Equipe. Και δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα. Η Τρουά ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Παπ Αμπού Σισέ. Και είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση. Κατά τους Γάλλους; Ύψους 5 εκατ ευρώ.

Μόνο που με αυτά τα χρήματα, ο Σισέ απλά δεν πωλείται. Δεν θα μπορούσε αυτό το ποσό να θεωρηθεί καν ως «τιμή εκκίνησης» για διαπραγματεύσεις. Λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα τον Γενάρη, όταν η Σεντ Ετιέν απέκτησε με δανεισμό τον διεθνή στόπερ, η «οψιόν αγοράς» που συμφωνήθηκε ήταν στα 13 εκατ ευρώ!

Είναι τόσο διαφορετικά τα οικονομικά δεδομένα που ο καθένας καταλαβαίνει πως για έναν ποδοσφαιριστή που ο Ολυμπιακός αξίωνε 13 εκατ ευρώ στα τέλη Γενάρη, δεν μπορεί να συζητήσει την πώληση του σε ένα ποσό που δεν φτάνει ούτε στα μισά.

Επιπλέον ο Σισέ της προηγούμενης εβδομάδας ήταν κάποιος που δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του κλαμπ και έμοιαζε πως δύσκολα θα κερδίσει μια θέση στο ρόστερ, έχοντας χάσει σχεδόν όλη την προετοιμασία.

Ο Σισέ αυτής της εβδομάδας όμως μετά από μια καθοριστική συμμετοχή στο πρώτο ματς με τη Νέφτσι προφανώς και έχει κερδίσει «πόντους» και εντός του Ρέντη. Θα είναι βασικός πιθανότατα την Τετάρτη στο Μπακού. Η εμπειρία του έπαιξε ρόλο στη νίκη της περασμένης Τετάρτης. Και εκτιμάται πολύ εν όψει της επόμενης αναμέτρησης με τους Αζέρους.

Άρα λοιπόν; Μάλλον οι Γάλλοι στα χρήματα που φέρονται έτοιμοι να μιλήσουν δεν έχουν και πολλές πιθανότητες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ