Το «πώς πέρασε το μηχανάκι;» του δικαστή και η απάντηση του ΠΑΟΚ!

Το «πώς πέρασε το μηχανάκι;» του δικαστή και η απάντηση του ΠΑΟΚ!

Ο πρόεδρος της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, αναρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ πως γίνεται να πέρασε ολόκληρο μηχανάκι από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας του γηπέδου και μάλιστα να κρεμάστηκε στις εξέδρες με τον ΠΑΟΚ να μην δίνει συγκεκριμένη απάντηση.

Στην αρχή της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ για το -3 και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, μετά τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, απευθυνόμενους στους νομικούς του ΠΑΟΚ διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν να πέρασε στο γήπεδο ολόκληρο μηχανάκι. Και παράλληλα πώς είναι δυνατόν αυτό να μην καταγράφηκε σε καμία έκθεση, είτε του παρατηρητή είτε του διαιτητή είτε κάποιου άλλου!

Συγκεκριμένα ρώτησε: «Αυτό το μηχανάκι, πώς βρέθηκε στην Τούμπα; Βρεθήκαμε εκεί και το είδαμε. Ο παρατηρητής, ωστόσο, δεν το κατέγραψε». Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν δόθηκε καμία σαφής εξήγηση. Με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, να προσπαθεί να… αστειευτεί, λέγοντας πως «πέρασε από οπαδούς με το ασθενοφόρο»…

Η απάντηση του Ολυμπιακού για το θέμα, ήρθε δια του νομικού συμβούλου της κ. Βασίλη Δημακόουλου, όταν ήρθε η σειρά του να καταθέσει: «Όταν βλέπουμε ένα μηχανάκι στην εξέδρα και ο εκπρόσωπος της, μας λέει ότι μπήκε με το ασθενοφόρο, αυτό είναι καλό για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ