Ολυμπιακός: Ο κομβικός Μοντεστό και η επιθυμία του Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Ο κομβικός Μοντεστό και η επιθυμία του Ονιεκούρου

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τον Φρανσουά Μοντεστό για ακόμη μια φορά να παίζει σημαντικό ρόλο στις επαφές. Η επιθυμία του Νιγηριανού και η κουβέντα στο Πριγκιπάτο.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες έχει προχωρήσει πολύ τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Χένρι Ονιεκούρου και ο Νιγηριανός προβάρει τα ερυθρόλευκα. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες το τελευταίο χρονικό διάστημα όpως διαβάσατε από to10.gr, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε συνεχείς επαφές με τον Ονιεκούρου και όλα δείχνουν πως οι δυο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Τις επόμενες ώρες λέγεται μάλιστα πως αναμένεται να τελειώσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο ο Ονιεκούρου, προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να κλείσει οριστικά το θέμα του πρώτου εξτρέμ.

Ο ίδιος ο Ονιεκούρου παρά το γεγονός ότι η Γαλατασαράι τον ήθελε και για τη νέα σεζόν, θέλει να μεταγραφεί στο λιμάνι, ενώ είναι και ο κύριος λόγος που υπήρξε συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό. Ο Νιγηριανός που πέρσι αγωνίστηκε στην Τουρκία με την «τσιμ μπομ», πείστηκε από το project των Πειραιωτών, αλλά και από τον ρόλο που προορίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν, για αυτό και πίεσε για να ολοκληρωθεί το deal.

Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις όμως για ακόμη μια φορά, κομβικό ρόλο έπαιξε ο Φρανσουά Μοντεστό. ΤΟ Γάλλος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε συζήτηση με τον παίκτη και του ανέλυσε το πλάνο τόσο του συλλόγου, αλλά και του ρόλου του Ονιεκούρου στην ομάδα.

Ο Μοντεστό όπως συνέβη και στην περίπτωση του Τόμας Βατσλίκ ανέλαβε τις επαφές με τον παίκτη και τον έπεισε να επιλέξει τον Ολυμπιακό. Ο Τσέχος γκολκίπερ μάλιστα είχε αναφερθεί και δημοσίως σε συνέντευξη του στον Γάλλο και τον ρόλο που έπαιξε. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Ονιεκούρου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στο Πριγκιπάτο και ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια για να μεταγραφεί ο Νιγηριανός στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ