Άρης: «Πατάει» Ελλάδα ο Ιτούρμπε

Άρης: «Πατάει» Ελλάδα ο Ιτούρμπε

Ο Χουάν Ιτουρμπέ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη και αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Θεσσαλονίκη, τo βράδυ της Τετάρτης στις 23:40.

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Χουάν Ιτούρμπε, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κιτρινόμαυρους και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους Θεσσαλονικείς.

Ο 28χρονος Παραγουανός εξτρέμ αναμένεται να πατήσει σύντομα το πόδι του στην Ελλάδα, καθώς θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα το βράδυ της Τετάρτης στις 23:40 και στη συνέχεια θα περάσει από τις εργομετρικές εξετάσεις και θα ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Ο Ιτούρμπε θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδας απέναντι στην Αστάνα, το βράδυ της Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να έχει ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 και να χρειάζεται μια μεγάλη εμφάνιση για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Παράλληλα, ο Άρης συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Ιάπωνα επιθετικό, Γιοσινόρι Μούτο, ο οποίος θα έρθει για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των Κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ