«Βλέπει Τράουκο ο ΠΑΟΚ, πρώτος στόχος ο Ρεμπότσο» (vids)

«Βλέπει Τράουκο ο ΠΑΟΚ, πρώτος στόχος ο Ρεμπότσο» (vids)

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει στο στόχαστρο του τον Μιγκέλ Τραούκο για τα αριστερά, αλλά σύμφωνα με τους Γάλλους, προτεραιότητα είναι ο Ρεμπότσο.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας και, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, έχει στο στόχαστρό του δύο ποδοσφαιριστές στη λίστα του.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Τράουκο και τον Πέρδο Ρεμπότσο. Ο Περουβιανός είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα, με τον δεύτερο όμως να αποτελεί την προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με τα γαλλικά ρεπορτάζ.

Ο Τράουκο, ο οποίος ακούστηκε πέρυσι για τον Ολυμπιακό, είναι 28 ετών και αγωνίζεται με την Σεντ Ετιέν στην Ligue 1.  Με τους Γάλλους έχει γράψει 51 συμμετοχές, από το 2019 όταν και μετακόμισε στους πράσινους, με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Στην Σεντ Ετιέν έχει αγωνιστεί και ως εξτρέμ – συνολικά δώδεκα φορές – γεγονός που δείχνει ότι μπορεί να συνεισφέρει σε πάνω από μία θέση. Στην καριέρα του έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Φλαμένγκο, Ουιβερσιτάριο, Ουνιόν Κομέρσιο, Ουνιόν Ταραπότο, Μπολογκνέσι και Βίρχεν Τσάπι. Παράλληλα είναι 59 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα του Περού.

Ο Ρεμπότσο είναι 26 ετών και ανήκει στην Γκινγκάμπ, επίσης της Ligue 1. Συνολικά με την γαλλική ομάδα μετρά 84 συμμετοχές (82 ως αριστερός μπακ) και 16 ασίστ, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2022.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, χωρίς όμως να αγωνιστεί ποτέ στην πρώτη ομάδα. Μετά τους «αετούς» ακολούθησε η Μορεϊρένσε, η Μπεσίκτας και η Πάσος Φερέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ