Ο Ονιεκούρου έχασε τη μητέρα του – Τι γίνεται με την άφιξή του στην Ελλάδα

Ο Ονιεκούρου έχασε τη μητέρα του – Τι γίνεται με την άφιξή του στην Ελλάδα

Ο Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται στη Νιγηρία για την κηδεία της μητέρας του, αλλά ενημέρωσε ότι δεν αλλάζει τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού και θα έρθει την Κυριακή.

Ο Χένρι Ονιεκούρου θα γίνει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Οριστικό και μη αναστρέψιμο. Ο σύλλογος έκανε την υπέρβασή του. Και έκανε δικό του έναν ποδοσφαιριστή που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν έχει δουλειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν αλλάξει επίπεδο, έχουν ξεφύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά σύνορα της χώρας και αποτελούν έναν ευρωπαϊκό σύλλογο, θελκτική επιλογή για παίκτες αυτού του επιπέδου.

Και αυτό δεν γίνεται τυχαία. Ούτε τσάμπα, βεβαίως. Ο Ολυμπιακός πληρώνει ένα ποσό που ξεπερνάει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό του τον Ονιεκούρου. Με αγορά από τη Μονακό. Και με τον ίδιο να υπογράφει 4ετές συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους, με απολαβές που αγγίζουν τα 2.000.000 € με τα μπόνους. Αριθμοί που ζαλίζουν και που επιβεβαιώνουν πως η διαφορά δεν θα μικρύνει. Αλλά ο σύλλογος θα κάνει προσπάθεια να τη μεγαλώσει.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Ονιεκούρου θα βρισκόταν ήδη στην Ελλάδα. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί έως την Κυριακή, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από to10.gr. Και ο λόγος δεν είναι διόλου ευχάριστος. Το αντίθετο. Καθώς ο Νιγηριανός εξτρέμ έχασε τη μητέρα του πριν από λίγα 24ωρα και βρίσκεται ήδη στη Νιγηρία, για το τελευταίο αντίο. Και για να σταθεί στο πλευρό της οικογένειάς του στο Λάγος.

Εάν δεν είχε συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός, πιθανότατα ο Ονιεκούρου θα βρισκόταν ήδη στην Ελλάδα. Ο ίδιος, ωστόσο, μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τους εξήγησε την κατάσταση και τους ζήτησε να πάει πίσω λίγες ημέρες η άφιξή του. Κάτι που προφανώς και έγινε δεκτό από τους πρωταθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να μην χάσει χρόνο, ναύλωσε ο ίδιος ιδιωτικό αεροπλάνο και πέταξε μαζί με τη σύζυγό του, τα δύο παιδιά τους και άλλους συγγενείς για το Λάγος, όπου και θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία. Και σύμφωνα με όσα έχει πει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, την Κυριακή θα βρίσκεται στην Ελλάδα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ