ΑΕΚ : Ενδιαφέρον για Μιχάι

ΑΕΚ : Ενδιαφέρον για Μιχάι

Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο ενόψει καλοκαιριού τον νεαρό αμυντικό του Παναιτωλικού, Ενέα Μιχάι.

Μπορεί η ΑΕΚ να ετοιμάζεται για το ντέρμπι τίτλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το μυαλό όλων να είναι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως στην Ένωση έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτή που έχουν ξεχωρίζει είναι ο Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού.

Σύμφωνα με την Ώρα για Σπορ τον νεαρό αμυντικό παρακολούθησε την περασμένη Δευτέρα στη Ριζούπολη στον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τους Αγρινιώτες ο αρχισκάουτ της ΑΕΚ, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς και μαζί με τους Αλμπάνη των γηπεδούχων και τον Ρόσα του Παναιτωλικού είναι οι περιπτώσεις παικτών που άρεσαν.

Ο 19χρονος είναι διεθνής με τις Ελπίδες της Αλβανίας και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού πρωταθλήματος. Φέτος μετρά 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τις 20 από αυτές με 90λεπτα στο πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2020, αλλά με το κατάλληλο ποσό είναι προς παραχώρηση το προσεχές καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ