Καραπαπάς: «Καταλαβαίνετε ότι κάνετε τον κόσμο να γελάει;» (pic)

Καραπαπάς: «Καταλαβαίνετε ότι κάνετε τον κόσμο να γελάει;» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε με αιχμηρό τρόπο στα σενάρια που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο που απασχολεί τον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να εμπλέκεται στην περίπτωση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με ανάρτηση του στο Instagram έστειλε το δικό του, αιχμηρό μήνυμα για τα σενάρια σχετικά με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό και αναρωτήθηκε: «Καταλαβαίνετε ότι κάνετε τον κόσμο να γελάει;».

Συγκεκριμένα, στη Σαουδική Αραβία παρουσιάζουν τα ΜΜΕ τελειωμένη τη μεταγραφή του Τζιοβίνκο στον Δικέφαλο του βορρά, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ στους προσωπικούς του όρους.

Όμως την ίδια στιγμή στην Ιταλία, ο δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι και αυτός στο «κόλπο» και έχει ξεκινήσει μάλιστα και συζητήσεις με την πλευρά του πρώην παίκτη της Γιουβέντους. Ωστόσο ο Καραπαπάς με την ανάρτηση του διαψεύδει τις επαφές των Πειραιωτών ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή με την υπόθεση του Τζιοβίνκο.

Δείτε την ανάρτηση του Καραπαπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ